O V E R

Wil je een photoshoot, foto's van deelname aan een wedstrijd of evenement of een impressie van een wedstrijd of evenement?

Hieronder in het kort mijn werkwijze. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.  

 

P H O T O S H O O T

Een photoshoot bestaat uit meerdere stappen die we samen zullen doorlopen. 

 

  1. Wat gaan we doen? Waarschijnlijk heb je hier al wel een idee over. Met behulp van een moodboard, voorbeelden en inspiratiefoto's gaan we dit verder uitwerken. 
  2. Waar gaan we de photoshoot doen? Dit kan op elke willekeurige locatie, zowel binnen als buiten. 
  3. Het concept staat nu. Tijdens de photo shoot zullen we geregeld overleggen over de foto's en de ideeën met behulp van het moodboard en de voorbeelden. Zeker weten dat er ook spontane en verrassende ingevingen zullen zijn!
  4. Na de shoot gaan we de foto's uitzoeken voor verdere bewerking. 

 


W E D S T R I J D   O F   E V E N E M E N T

Ben je een deelnemer aan een wedstrijd of een evenement en wil je foto's laten maken? Stuur me een berichtje via contact. In overleg met de organisatie gaan we dan kijken wat de mogelijkheden zijn. 

 

Organiseer je een wedstrijd of een evenement en wil je daar foto's van hebben? Neem contact met me op en we kijken samen naar de wensen en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van de deelneemsters en deelnemers, het publiek en een sfeerimpressie van het geheel. Ook een kijkje achter de schermen, de organisatoren, medewerkers en overige zaken. Kortom een totaalplaatje van de wedstrijd of het evenement is mogelijk. 

 


W A T   J E   N O G   M O E T   W E T E N

Vaste prijzen heb ik niet. Net als met mijn manier van werken bepalen we samen de totaalprijs aan de hand van je eisen en wensen. 

Gebruik van de foto's:
De gemaakte foto's worden niet door mij openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid. Pas na uitdrukkelijke toestemming en goedkeuring van jou als opdrachtgever voor het gebruik van de foto's zal ik ze openbaar maken. Hierbij staat jou mening voorop en wordt deze altijd gerespecteerd.